Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

02 mei 2016 Judith van Zwienen

‘Onderzoek zet de diëtist op de kaart’

Judith van Zwienen werkt als diëtist in het verpleeghuis en heeft 2 jaar geleden de master Health Sciences aan de VU afgerond. Als afstudeeropdracht voerde ze een onderzoek uit in haar eigen instelling. Met goed resultaat voor de...lees verder...


Meest gelezen

10 april 2016 Karine Hoenderdos

Power, passie en… de pers

Wauw! Maar liefst 20% van de 1.100 deelnemers van de NVD Diëtistendagen 2016 hield zelf een presentatie voor hun collega’s. Dat zorgde voor een programma met ruim 200 lezingen in 2 dagen. Alleen al de titels geven een prachtig...lees verder...


 
 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

15 oktober 2016 Voeding en dementie, gezondheid en genieten in 1 recept

Voeding en dementie

Mensen met dementie laten genieten van eten en drinken? Met wat inspanning is dat heel goed mogelijk, aldus de auteurs van het boek “Voeding en dementie”. Het zijn Jeroen Wapenaar (wetenschapsjournalist) en Ondine van de Rest...lees verder...


 
 
 
 

 

27 november 2015 Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken

Een groot deel van gerechten die mensen meestal bestempelen als typisch Nederlands - van bitterballen tot macaroni met ham en kaas - zijn varianten op recepten uit andere landen. Dat stelt Jacques Meerman in het boek "Kleine...Bekijk...


 
 

 

16 december 2014 Wall of fame

Wall of Fame

Precies 10 jaar geleden stuurden we het nulnummer van Nieuws voor diëtisten. Een jubileum! En wat is er mooier om dan de diëtist in het zonnetje te zetten? We maakten daarom de “Wall of Fame”, een lijst met de 50 meest...lees verder


 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten