Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

13 februari 2017 Elbrich Postma

‘Reuk- en smaakstoornissen vaak onderschat’

Wie zieken en ouderen in een optimale voedingsstatus wil houden, doet er goed aan meer aandacht te besteden aan het reuk- en smaakvermogen van die personen. Dat stelt voedingswetenschapper Elbrich Postma MSc van het Reuk- en...lees verder...


Meest gelezen

30 januari 2017 Karine Hoenderdos

Poor diet

Laten we het hele begrip “welvaartsziekten” per direct afschaffen. Het moet toch minstens een eeuw geleden zijn dat je die term met goed fatsoen kon gebruiken. Toen was het nog een teken van rijkdom als je vet op de ribben had of...lees verder...


 
 

 

 
 
 
 
Staatssecretaris Van Dam (foto Rijksoverheid)

‘Zeewier is de groente van de toekomst.’ Dat zei staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken op 12 april in Scheveningen. Hij gaf het startschot voor het innovatieprogramma ”Seaweed for Food and Feed”. Hiermee...Lees verder en reageer.

 

 

 
 

 

06 april 2017 Wat moet ik nu geloven dokter?

Wat moet ik nu geloven dokter?

‘Waarom zou een gynaecoloog een boek over voeding schrijven?’, zo vraagt Hendrik Cammu zich af in het begin van zijn eigen boek. Deze Vlaamse gynaecoloog en hoogleraar aan de Vrije Universiteit Brussel geeft regelmatig...lees verder...


 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten