Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

29 februari 2016 Elles de Bruin

‘Ingrijpende beslissingen die vroeger een specialist maakte, maken we nu zelf’

Diëtist Elles de Bruin is teamleider van de afdeling Diëtetiek in het Flevoziekenhuis. Deze afdeling met 9 diëtisten is onlangs genomineerd voor de Innovatieaward van Planetree Nederland. Op 17 maart wordt de winnaar bekend...lees verder...


Meest gelezen

15 februari 2016 Karine Hoenderdos

Waarom zou je 200 gram groenten serveren in het ziekenhuis?

Er kwam een schaaltje sla voorbij op Facebook. Toegegeven, op de foto was het een armetierig schaaltje sla, ik schat hooguit 40 gram. Het onderschrift was hoogst verontwaardigd: ‘Zó weinig groente krijgt mijn tante hier! Terwijl...lees verder...


 
 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

15 oktober 2016 Voeding en dementie, gezondheid en genieten in 1 recept

Voeding en dementie

Mensen met dementie laten genieten van eten en drinken? Met wat inspanning is dat heel goed mogelijk, aldus de auteurs van het boek “Voeding en dementie”. Het zijn Jeroen Wapenaar (wetenschapsjournalist) en Ondine van de Rest...lees verder...


 
 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten