Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

13 februari 2017 Elbrich Postma

‘Reuk- en smaakstoornissen vaak onderschat’

Wie zieken en ouderen in een optimale voedingsstatus wil houden, doet er goed aan meer aandacht te besteden aan het reuk- en smaakvermogen van die personen. Dat stelt voedingswetenschapper Elbrich Postma MSc van het Reuk- en...lees verder...


26 december 2016 Karine Hoenderdos

Landjepik

Diëtisten hebben goud in handen. Wij kunnen met onze beroepsgroep zo’n beetje het begrotingstekort oplossen! Dat komt omdat 80% van alle ziekten in Nederland wordt veroorzaakt door verkeerd eten en een ongezonde leefstijl....lees verder...


 
 

 

 
 
 
 
Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport deed deze uitspraak tijdens de eerste Nationale Voedseltop, die 26 januari in Den Haag is gehouden over het voedselbeleid van de toekomst. Ze zei ook: ‘Gezond kiezen...Lees verder en reageer.

 

 

 
 

 

01 februari 2017 Online special “Voedsel in verkiezingstijd”

Online special “Voedsel in verkiezingstijd”

Enkele decennia terug was er nagenoeg geen belangstelling van de politiek voor voeding. Inmiddels is dat wel anders: bijna alle politieke partijen vinden het belangrijk dat er toegang is tot gezond voedsel, dat eerlijk en...lees verder...


 
 
 
 
  • 15 mei en 8 juni

    Basismodule post HBO

    Voeding bij kanker meer info...

  • 17 mei

    workshop

    Een nieuwe relatie met eten: van joyless naar joyful! meer info...

  • 18 mei en 20 juni

    cursus

    Diëtetiek van kinderen met groeiachterstand of ondervoeding meer info...

  • 23 mei

    Workshop

    Het juiste probioticum voor jouw cliënt meer info...

  • 29 mei

    Training post HBO

    Contact met kinderen meer info...

  • 1 juni

    Cursus

    Voedingstoestand meer info...

  • 1 juni

    Basiscursus

    Sondevoeding meer info...

 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten