• Jodiuminname flink gedaald
  • Diëtisten Coöperatie Nederland bestaat 25 jaar!
  • Voedingsadvies op basis van DNA profiel nog in de kinderschoenen
  • Belgische frites
  • Martine Ridderhof
 
 
 
 

 

Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

01 november 2015 Mathieu van der Maat

‘Met SmaakLAB wordt eten en drinken een feestje voor onze ziekenhuispatiënten’

Onlangs opende het Emma Kinderziekenhuis AMC een nieuw restaurant, genaamd SmaakLAB. Mathieu van der Maat, manager patiëntenservices van het AMC is er heel trots op. Wat maakt het nieuwe restaurant zo bijzonder? ‘Het Emma...lees verder...


Meest gelezen

14 oktober 2015 Karine Hoenderdos

‘Een vitaal meisje. Onervaren, maar gedreven voor het vak.’

Afgelopen week ging ik even terug naar mijn roots, de psychiatrie. Inmiddels werk ik er al 20 jaar niet meer; maar als oud-collega Anke Pruissen een 40-jarig jubileum viert, wil je dat natuurlijk meevieren. Anke Pruissen werd in...lees verder...


 
 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

27 juli 2016 Koolhydraatarme recepten uit Oanh's kitchen

Koolhydraatarme recepten uit Oanh's kitchen

'Hoe kook ik dan koolhydraatarm?', krijg jij dit vraag ook regelmatig op je spreekuur? Dan biedt dit boek van Oanh een antwoord. Oanh van de populaire blog Oanh's kitchen weet heel goed hoe je simpel lekkere gerechten kunt maken...lees verder...


 
 
 
 

 

01 juni 2015 True Blood

True Blood

Deze foto van Klaus van den Berg staat in het boek “De dronken vegetariër”. Een bijzonder boek gevuld met recepten voor cocktails, smocktails (combi van smooties en cocktails), antikaterontbijten en (borrel)hapjes, naast alcohol...Bekijk...


 
 

 

20 februari 2014 Charline Verstraete

Belgische diëtist verwerkt meelwormen in vleesproducten

Samen met haar partner lanceerde de Belgische diëtist Charline Verstraete een bedrijf dat insecten (niet zichtbaar) verwerkt in vlees: Eco Balance Food. Insecten zijn niet alleen een duurzaam alternatief voor vlees, maar...lees verder


 
 
 
 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten