Nieuws voor diëtisten op Twitter
 
 
 

 

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid

Bij mijn adviezen hou ik altijd rekening met duurzaamheid
 
 
 

 

11 december 2017 Marion Pluimes (foto: www.restaurantloff.nl)

‘Goed kunnen koken hoort er gewoon bij als je diëtist bent’

Lang geleden is ze opgeleid als diëtist, voor haar de meest logische beroepskeuze. Maar Marion Pluimes is óók docent aan de Groene Kookacademie en bij Sonnevelt opleidingen en óók chefkok en eigenaar van restaurant LOFF in Breda....lees verder...


27 november 2017 Karine Hoenderdos

De gunfactor

‘Mijn geheim? Ik rook altijd buiten een sigaretje, en spreek dan bijvoorbeeld het hoofd personeelszaken of iemand van de directie. Dat zijn de momenten waarop ik de beste afspraken maak’. Dat vertelde een hoofd diëtetiek,...lees verder...


 
 

 

 
 
 
 
‘Eten in de zorg is nog steeds problematisch’

‘Het eten in de zorg wordt onvoldoende lekker gevonden en dat draagt bij aan ondervoeding’. Dat concludeert dr. Peter Klosse, lector Gastronomie van de Hotel Management School Maastricht, op basis van een onderzoek naar de...Lees verder en reageer.

 

 

 
 

 

Sorgente

Sorgente

is op zoek naar:

Rayonmanager

Klik hier voor meer vacatures


05 december 2017 Werkboek voeding voor zieke kinderen

Werkboek voeding voor zieke kinderen

Na ruim 20 jaar is er een nieuwe werkboek voor voedingsbeleid bij kinderen met uiteenlopende aandoeningen. Het nieuwe werkboek “Voeding voor zieke kinderen” is de opvolger van het werkboek “Enterale voeding bij kinderen” uit...lees verder...


 
 
 
 
  • zelfstudie

    online training

    Help Emo-eters meer info...

  • 12 december

    nascholing

    Leefstijl als medicijn bij DM type 2 meer info...

  • start 18 januari

    post-HBO opleiding

    Sportdiëtetiek meer info...

  • 24 januari

    workshop

    Emotie-eten: van joyless naar joyful! meer info...

  • 26 januari 2018

    workshop

    Happy Weight Stippenplan en voedingsbegeleiding bij Autisme meer info...

  • start 8 februari 2018

    cursus

    Kindervoeding en kinderdiëtetiek (basis) meer info...

  • 9 februari

    symposium

    The Foodture – Share. Create. Taste. meer info...

 
 

NieuwsvoorDietisen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten